Na e faalogo i lena mea? Areffa carbon fiber lele tarako nofoa na manumalo i le German Red Dot Award!

Fa'amaoni uiga taulima

信图片_20240420142551(1)

So

O le a le ituaiga taui o le German Red Dot Design Award (reddot)?

O le Red Dot Award, e afua mai i Siamani, o se fa'ailoga fa'ailoga tau pisinisi e ta'uta'ua e pei o le IF Award. O le fa'ailoga fo'i e sili ona telē ma fa'aa'afia i fa'ailoga ta'uta'ua a le lalolagi.

 
O le "German Red Dot Award" o se tasi o faailoga sili ona faʻamaonia i le lalolagi. E ta'uta'ua mo ana faiga filifiliga ma'oti, faiga filifiliga sa'o ma le tulaga maualuga o galuega manumalo. O le mauaina o le Red Dot Award o lona uiga o le mamanu e le gata e manaia i le vaai ae e mataʻina foʻi i itu e pei o le faʻatinoina, faʻafouina ma le faʻaauau.

25402

O le Areffa carbon fiber flying dragon chair na manumalo i le German Red Dot Award, e faʻamaonia ai o le mamanu ua oʻo atu i le tulaga maualuga faavaomalo i tulaga o mea fou, faʻatinoga, faʻalelei, tumau ma ergonomics, ma ua aloaia ma talisapaia e faamasino faʻapolofesa.

20259

I le avea ai o se nofoa tulaga ese, o le Areffa carbon fiber flying dragon chair's award o loʻo faʻaalia ai o lana au mamanu na faʻatautaia suʻesuʻega loloto ma faʻafouina i mea filifilia, mamanu faʻavae, ergonomics ma isi vaega. I le taimi lava e tasi, o le mamanu foi e fetaui ma manaoga o tagata faʻaonaponei mo le puipuiga o le siosiomaga, faʻasaoina o le malosi, ma atinaʻe gafataulimaina, o lea e maualuga ai le tauvaga ma maketi maketi i le maketi.

fa'amatalaga atili

O le Nofoa Areffa Flying Dragon mama ma feavea'i o lo'o i ai se u'amea filemu i le va'aia, e matua mama i le pa'i, ma e malu, maualalo ma matagofie e pei lava ona va'aia.

信图片_20240420145035(1)

O mea fa'apipi'i alava kaponi e mama tele. O lona mamafa e na o le 1/5 o le sila ma le 1/3 o le titanium alloy. E sili atu le mama nai lo alumini alumini ma fiberglass. O lona uiga o nofoa gaugau e faia i mea fa'apipi'i fibre carbon o le a matua mama ma faigofie ona feavea'i ma felauaiga.

信图片_20240420145046(1)

 

O le alava carbon ei ai uiga o le malosi maualuga ma le maaa maualuga, lea e maua ai nofoa gaugau carbon fiber tulaga lelei i le gafatia o le avega. E tusa lava pe mama, e mafai ona mautinoa lava le malosi ma le mautu e fetaui ma manaoga o le tagata faʻaoga.

信图片_20240420145107(1)

 

O mea fa'apipi'i ga'o kaponi e iai fo'i mea e sili ona lelei e tete'e ai ma fa'amasani, o lona uiga o nofoa gaugau carbon fiber o le a umi atu le soifua tautua ma e itiiti le a'afia i mea tau si'osi'omaga.

信图片_20240420145114(1)

 

O le mamanu o le nofoa gaugau carbon fiber e fetuutuunai ma e mafai ona ausia le tele o faatulagaga faʻatulagaina e fetaui ma manaʻoga o tagata faʻaoga eseese. I le taimi lava e tasi, o le aafiaga vaaia o le carbon fiber e matua tulaga ese foi, lea e mafai ona faʻaleleia atili ai le matagofie o le oloa.

taimi paganoa

21061(1)

14495(1)

O le mamanu sili ona manaia o le Areffa carbon fiber lele tarako nofoa e maua ai e tagata se lagona o le saogalemu ma i le taimi lava e tasi, o loʻo i ai se pito i tua ma se tulimanu lagolago lelei. Pe o tolauapiga i fafo, potu malolo, potumoe poʻo se nofoaga malolo, o le nofoa tarako lele o le a avea ma fusi sili ona lauiloa. Pe a uma a matou galuega o le aso ma faapupuu i luga o se nofoa e faitau se tusi, matou te lagona le paie.

 

O le Areffa carbon fiber flying dragon chair na manumalo i le German Red Dot Award, o se faʻamaoniga ma se taui mo le galue malosi a lana au mamanu. Na faʻatuina foi se ata lelei ma le faʻamaoni mo le faʻailoga Areffa i le maketi faavaomalo.


Taimi meli: Apr-20-2024
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube