Tatou o e tolauapi! Aumai nofoa tolauapi piniki Areffa mo se olaga fou

Le vaitau fou, fa'amalama!

O le taeao lanumeamata, faasolosolo malie ona vali auro, susulu, susulu, vevela vevela, agai atu i le tautoulu manino, liliu tumau, o se avanoa filemu iinei.

Matou te vaʻavaʻai i taimi uma, saili mo se mea e fiafia i ai i matou, saili mo se mea e faʻamalamalamaina ai i matou, e fatuina ai se olaga lelei tele.

Ua tuufaatasia e Areffa le lisi lea o meafaigaluega e ave ai oe i totonu o le tolauapiga.

1
2

Fa'aopoopo se nofoa lanu piniki i fafo e fa'afetaui i le auro o le tautoulu sa'o mo se fa'afiafiaga va'aia.

O le mafanafana o le nofoa e le mafai ona faʻafefe, ma o le curvature o tua o le ergonomic design e maua ai le lagolago faʻalelei mo tagata.

E masani lava ona fautuaina e Areffa le manatu o le "fa'afiafiaga matagofie", faʻaopoopo i foliga vaaia, galuega ma faʻamafanafanaga, pe i fafo poʻo le fale, o nei nofoa e lua e fetaui lelei.

3

 Faatasi ai ma se nofoa maualuga o le 46cm, o lenei nofoa e ofoina atu se tulaga nofo lelei ma toʻafilemu, pe o e fiafia i vaaiga faʻanatura pe nofo i tafatafa o se afi afi.

O le nofoa piniki e aumaia se siosiomaga susulu ae malu, e mafai ai ona e taele i le agavaivai. O le filemu tatou te manaomia i lenei tautoulu.

4

O lanu susulu e masani ona fiafia ai tagata, ma o le mamanu tulaga ese ma le matagofie i tua e alofagia e tagata uma.

O loʻo i ai se tino laʻititi, ae o loʻo i ai se gafatia tele e amoina, o le nofoa nofoa ma le mafiafia o le ie nofoa 1680D e afifi ai le tino atoa, faʻalelei ma aoga.

 

5

I le avea ai ma se tagata faamemelo i le olaga lelei, e masani ona matapeʻapeʻa, e suʻe i taimi uma mo mea lelei fou mo latou aso uma.

E le gata i le tulaga o foliga vaaia ma le aoga, o lenei nofoa faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga e maualalo le tua o le a aumaia le mafanafana ma le fiafia e le mafaatusalia i lau tolauapiga i fafo.

2

Nofoa Faamaufa'ailoga Pink Maualuga Maualuga

Ina ia maua se auala malolo ma manaia i fafo atu o le olaga ma galue i nei mea faʻaoga i aso uma, o le filifiliga o mea e sili ona fiafia i ai e tatau ona mafai ona faʻafiafiaina lagona ma aoga ma aoga.

Handrail ona o le faʻaaogaina o le natura Myanmar teak e faia, o fatu taʻi taʻitasi e le tutusa, a o faagasolo taimi, o le fafie o le a faasolosolo malie ona mautu ma susu, ma tuʻu ai lou lava faʻaogaina, o le matagofie ia o le Myanmar teak.

1

Nofoa Masima Sili piniki

O le solofanua malosi maualuga, lagona lamolemole, ma tamai plaid pa'epa'e, faia le la ma le matagi malūlū.

O le nofoa pito i tua maualuga, e pei o le afifi i ao, masani ma faigata. O le mea lea e ta’u o le ola lemu e faapea, e ala i mea e mana’omia i aso uma, ina ia mafai ai ona tatalia le su’esu’eina o le taimi e faaalu.

1

Nofoa Maualalo Pink Pink

Mai le tulaga galue o le vaaiga, o le mamanu semi-afifi e mafai ona fulafua saoloto, ma ia mautinoa o le nofo umi umi e manava ma e le manava afu, o le vae vae e le maseesee paʻu, mama i le taimi e tasi, e mafai ona taulimaina eseese. eleele.

O le pauta vaivai e aumaia ai se siosiomaga susulu ae malu i le avanoa, lea e manaʻomia tele le malolo i lenei tautoulu.


Taimi meli: Oke-15-2024
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube