E te iloa o le a le tolauapiga?

Uiga o Tolauapiga (1)

O le mea e masani ona misi i le olaga o le fiafia itiiti.

O le vaega sili o tolauapiga o le taimi e te nofo ai i lalo i luga o le nofoa pe a uma ona e setiina. O le siosiomaga e pei o tafaoga e ulu i lou olaga i aso taitasi, ma o le olaga masani ma masani ai e maua ai se eseʻesega o le susulu.

Tolauapiga e mafai ai ona e sola ese mai le vevesi ma le pisi o le olaga i le taulaga ma faatofu oe lava i le toafilemu o le natura. A o e nofo i lou nofoa tolauapi lelei, si'osi'omia e vaaiga ma leo o fafo tele, o se lagona o le toafilemu e fufuluina oe. O popolega ma popolega o le olaga i aso uma e foliga mai e mou atu a o e susu i le matagofie o loʻo siomia ai oe. O le pisapisao o manufelelei, o le galala o laulaau ma le savili mālū e milimili lou pa'u e fatu ai se musika e fa'amalie ma fa'amalosi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I le ulufale atu i le amataga o le taumalulu, o le la i le itu i saute o loʻo susulu pea ma feʻaveaʻi, ma ua tumu le ea i le manava o laau. Latou te ulu malie atu i agaga o tagata, ma o le a sili atu ona lagona moni e tagata le mausali o le eleele ma le lautele o le lagi.

Ole auala lea e tumu ile malosi. O le taimi lava e saunia ai mea uma, e mafai ona e lagona lou agaga ua salalau e pei o se laau.
O le olaga e toe foʻi i tulaga faʻavae: meaʻai, susulu o le la, ea fou.

O le nofoaga e susulu ai le la e matua manino lava, ma o le malamalama o le taeao e faʻafefe i mata o tagata e susulu i se susulu paʻepaʻe paʻepaʻe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Uiga o Tolauapiga (5)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ma'ale'ale ma mama, e fa'amanatu ia te oe e aveese avega le aoga a'o fa'aauau pea le sailiga o fa'amatalaga.

Sophistication o lona uiga o le atamai,fa'apitoa ma le fa'ata'atia lelei. O le matagofie o se mea poʻo se mea e maua ai le tufuga sili ona lelei ma le lelei, e maua ai e tagata se lagona o le maualuga ma le faamalieina faaleagaga. Malamalama o lona uiga mama, e le mamafa, e le mamafa. O mea mama mama e sili atu ona fetuutuunai ma faigofie ona feaveai ma fealuai, e maua ai e tagata se lagona o le saolotoga ma le mafanafana.

Matou te faʻaumatia ato le aoga aʻo tulituliloaina faʻamatalaga. O le tuliloaina o faʻamatalaga o lona uiga o le atoatoa ma le gauai totoʻa i mea. O lenei sailiga e mafai ona faʻamalosia ai tagata e tuʻuina atu le taʻaloga atoatoa i o latou tomai faʻapitoa ma fatufatuga ina ia maua ai le maualuga ma le poto masani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Uiga o Tolauapiga (10)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

O le nofoalaina faigofie ma susulu lanu e fa'aalia le to'a ma le agamalu. O le vaaiga i lenei taimi e matua le manaia lava.

O meafale mai se isi aganu'u, fa'atasi ai ma a latou fua fa'atatau tonu ma fa'ailoga lanu fa'ailoga tulaga ese, e fa'atupuina se fa'atusatusaga matagofie i lenei vao. E leai se tu'ufa'atasiga po'o se mea e nonofo ai, e matua matagofie lava. E eseese le olaga, ma e tatau foʻi ona faapena i tatou.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I lalo o le malamalama faanenefu o le po, e tusa lava po o le a le le fiafia na e lagonaina, tusa lava po o le a lou vaivai i le olaga, e te lagona lava le vaivai i lenei taimi.

Tolauapiga e le tau tulitatao tauaso. E pei lava o le olaga, tatou te iloa le mea tatou te amata mai ai ma le auala tatou te tumau ai o le uiga o tolauapiga.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

O le lanu o Areffa o le a avea ma mea sili ona susulu pe a e tolauapi.
Ia manuia le taumalulu!


Taimi meli: Nov-13-2023
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube