Tolauapiga Fa'apitoa Skyline Nature Camp

Skyline Nature Camp

Toe ave oe i lou olaga muamua

1 (1)

O se tolauapiga maualuga - Chengdu Sansheng Township Skyline Nature camp, o iinei e latalata tele i le aai, o se maota, o se vaituloto, o se vaomatua, o se mutia tele e leai se totogi, filemu ma le toʻa, e pei o se fuga fuga fuga. O ituaiga uma o taʻaloga i fafo e mafai ona oʻo i ai iinei, tasi-taofi aafiaga, matua manaia!

1 (2)

O loʻo i ai se mutia tele avanoa mo tagata asiasi e taʻalo ma malolo ai; O iinei o le sitaili fuafuaga e matua faigofie lava, o le a le faʻatumuina le avanoa, ae filifili e tuʻu se avanoa, tuʻuina atu lenei avanoa avanoa i tagata e taʻalo ai, e mafai e malo ona faia a latou lava mea i luga o le faʻavae o le faʻatulagaina iinei.

1 (3)

Aveese le pisapisao i le taulaga e fatu ai se poto masani masani; Fuafuaga faʻalelei e fausia ai se parataiso faaleagaga, meafaigaluega faʻapolofesa e lagona le tulaga lelei o tolauapiga togavao tumu i le fiafia, i se gaoioiga mauoa ma matagofie e toe foi i le tamaitiiti.

O loʻo i ai le faʻaogaina atoatoa o mea e tolauapi ai i fafo, e tasi le miliona tolauapiga tolauapi ~

Tolauapigaua sau

1 (4)
1 (5)

Nofo mo se aso atoa, pe mafanafana pe timu.

E leai ni "tulafono" e uiga i mea e tatau ona e faia e tolauapi ai iinei, nofoaga tolauapi o oa mameafaigaluega fa'apolofesa, ma le "natura" e fatuina se mea malie mo oe.

1 (6)
1 (7)
1 (8)

Ou te manatua le taalo ao ou laitiiti

E te ala i le po atoa

Aumai se ulo

Aveese fa'ameamea

Faasoa atu i au uo i luga o le mutia

Usu se pese

Ta'alo taaloga

O sina foliga mumu

Ae sa le mafai ona sili atu lo'u fiafia

Faia ni gaoioiga eseese: 61 gaoioiga, Dragon Boat Festival gaoioiga, Mid-Autumn Festival gaoioiga, Kerisimasi gaoioiga, Tausaga Fou gaoioiga, sauniga faauuga ma isi.

1 (10)

Ole tele o mea'ai kuka i fafo, fa'atasi ma le kuka mata'ina a lē e ana, e fa'amalie ai lou manava pipi'i. Mai lea taimi i lea taimi, o le a faʻasalalau e tagata e ona le lisi lata mai i luga o tamai pateta suamalie, mai le afi i le kuka, mea uma e manaʻomia ona faʻaoga lima, ma e mafai ona e maua le fiafia eseese iinei.

1 (11)
1 (12)
1 (13)

Se'i fa'avela le lauti i vaega ta'ilua pe ta'i tolu

Asu tagata

A'o fa'apuna le lauti fa'ata'amilo i le ogaumu

Fesili i ni nai uo

O le pikiina o aso tuai

1 (14)
1 (15)
1 (16)

E suamalie le ea o le malae

E mafanafana le malamalama, e atagia mai ai ona lagona loloto; Sa suamalie le ea ma tumu i le manogi o rosa,

Paloni felanulanua'i, mea faapapa, o se po fiafia; Roses susulu, pese malie, tusi tautoga alofa. O le tolauapiga mafanafana, molimauina taimi fiafia, e faavavau i lo'u loto.

1 (17)
1 (18)
1 (19)

O afi o tolauapiga, mea faapapa, musika, papakiu, ata tifaga, ma le mea sili ona taugatatolauapigapoto masani i le vao i le taulaga.

Matou te saofafai solo i lalo o le masina, matamata i se ata tifaga i luga o le ea, faalogologo i lea fati gaioi ma lea fati.

E mafai e tagata matutua ma tamaiti ona maua se latou lalolagi fou iinei.

1 (20)
1 (21)
1 (22)

I le po, e ufitia le tolauapiga i manoa mafanafana o moli, lagona le filemu i totonu mai le aai.

Po o fea lava le itu e te tilotilo ai i ai, e le mafai ona e iloa atu ni fale maualuluga, na o vaega tetele o le lagi, o laau i le mamao, ma se vaituloto i le ogatotonu.

1 (23)

Sau i le Skyline Nature Camp, lagona le manava ma le fatu o le natura, o nofoaga sili ona taugata e faʻaeteete i le tausiga agamalu.

O le sa'olotoga o le vao, o mea faapapa a le aai, i le taimi e tasi.

1 (24)

Tolauapiga ma mea faapapa, natura ma le matagofie, e mafai ona iloa iinei! skyline Nature Camp, o se nofoaga e fausia ai se avanoa masani mo le taulaga ma tuʻuina atu uiga masani o le saolotoga i le avanoa.

E tu'uina atu 'au'aunaga 'ese'ese i totonu o tagata e 'ese'ese mana'oga. Mo le tulituliloaina o taaloga i fafo e taofi se vaega tele o avanoa avanoa; O filifiliga eseese ua fuafuaina mo i latou o loʻo sailia ni vaaiga mauoa ma fiafia e tuʻi i totonu ma puʻeina ata e lagona ai le siosiomaga o tolauapiga.

1 (25)

Skyline Natura Camp

Latalata i le taulaga, mamao mai le vevesi ma le vevesi. Mai le kolosi atu i le faasee, mai le ata o le laufanua i le faase'e ma le a'ea mauga. O nisi o tama e leʻi lava le fiafia o loʻo fausiaina se tolauapiga e le atoatoa. Fa'afeiloa'i oe e ta'alo leai ni seevae i luga o le mutia, susunu le afi i tafatafa o le vaituloto e fa'amalolo ai. Fiafia i tolauapiga ma faasoa tala.

Faafetai ile Skyline Nature Camp

Fa'ailoaina o oloa tolauapi i fafo o Areffa,

Tuu atu i le toatele o tagata tolauapi ia maua se aafiaga loloto ma le malamalama.

O oloa Areffa e mama ma umi, fuafuaina ma le mafaufau lelei, ma aoga atoatoa.

Fa'afaigofie le tolauapiga!

Matou te tulimatai atu e galulue faʻatasi ma oe.


Taimi meli: Aukuso-30-2024
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube