E fa'afefea ona filifili se nofoa i fafo e fetaui lelei mo se vaaiga kiona?

信图片_20231211143502_副

O lanu uma e iai lona tofo ma lona tino. E tusa ai ma le paepae, e faamoemoe le faatonu o le aai lea ou te nofo ai, o le kiona lea e amata ona toulu i le leva o le po o le a toulu i ni vaega tetele i luga o le eleele susu, ma o le a oso mai le la i le taeao, ma o le a susulu le puna malamalama. e ala i vaega o le ea. I luga o le fogaeleele, e lagona le mama ma teisi malulu. O lea, o Areffa, o lē sa i le itu i saute, na filifili e alu i se nofoaga e mamafa le kiona.

2023-12-03 104915

A ufitia le lalolagi i le kiona, e foliga mai ua tumu le lalolagi i se fua o togafiti mama ma le filemu. O vaaiga matagofie i le kiona e lilo ma toafilemu, e maua ai e tagata se ituaiga o faamafanafanaga faaleagaga.

O le nofoa o le Areffa carbon fiber moon e laa i le kiona, ma o se ave o le la o le taeao e susulu i luga o le kiona, susulu i le siliva, ma maua ai se ata matagofie.

2023-12-03 105500

Tuuina o se matagofie manofoa masina laititi i le kiona e mafai ona faʻaopoopoina le mafanafana ma le mafanafana i le poto masani o le fiafia i le vaaiga o le kiona. A tilotilo solo, ua salalau atu se loto ma le lalolagi mama ma mama.

2023-12-03 112308

O le lagi lanumoana ma tumutumu o laau e ufitia i pa'epa'e pa'epa'e, o lo'o susulu mai ai le malamalama susulu, ma o le nofoa masina faigofie e foliga mai o le fa'ai'uga lea i le vaaiga kiona,matagofie ma aulelei.

2023-12-03 112308_副本

O meafaitino ma mamanu faʻaoga o loʻo faʻaogaina i lenei nofoa masina e sili ona atamai ma matagofie i le kiona. O lona foliga susulu e faʻamalieina le vaaiga o le kiona ma atagia ai le matagofie o le vaaiga o le kiona.

27973_副本

O le nofoa masinafaigofie ona feaveai, e faigofie ona tatou aveina i le kiona ma fiafia i le lalolagi fou ma le manaia o le aisa ma le kiona i soo se taimi ma soo se mea.

23069_副本

O meafaitino emalosi ma tumau, ma pe a faʻaaogaina se nofoa moon fiber carbon i le kiona, matou te matua popole lava i le faʻamaoni ma le mafanafana o le nofoa.

9721_副本

O le alava kaponi e masani lava ona aofia ai elemene kaponi. E laʻititi lona mamafa, ae o lona malosi e sili atu i le 4 taimi nai lo le alumini alumini.

O loʻo i ai uiga o le maualuga o le vevela, teteʻe malulu, teteʻe feteʻenaʻiga, le faʻafefeteina o le vevela ma le faʻafefe.

Pe o se siosiomaga malulu po o se siosiomaga susu ma kiona.

O ana meafaitino e tumau lelei le mautu ma le tumau, ma e tusa lava pe a maeʻa itula o faʻaoga i le kiona, o le nofoa gaugau e tumau pea le tumau ma mautu.

15298_副本

Ua avea pea le kiona ma mea e ofo ma viia ai tagata i le lalolagi atoa. E fai ma sui o le mama ma le pa'epa'e. Ua faaali mai e le natura ia i tatou se ata matagofie i foliga o le kiona. A o fiafia tagata i vaaiga matagofie o le kiona, e tatau foi ona latou faapelepele i meaalofa o le natura.

O vaaiga matagofie i le kiona e lagona ai e tagata le matagofie e le gata na tuuina mai e le natura, lea e aumaia ai le toafilemu, matagofie ma le olioli i tagata. Ia tatou taeele i le matagofie o le kiona, lagona le mama ma le matagofie o le natura, ma ia faamamaina o tatou agaga ma faalolotoina i le taumalulu.

E te manaʻo e faʻataʻitaʻi pe o le a le ituaiga o fiafiaga o le tolauapi i le kiona?


Taimi meli: Tes-12-2023
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube